Forbered din præsentation

Her kan du læse om præsentationsformer, og hvordan præsentation og bedømmelse foregår til konferencen.

Dommerpaneler

I dommerpanelerne, der skal bedømme dit projekt, indgår politikere, erhvervsfolk, studerende, institutdirektører, professorer og undervisere, der ikke nødvendigvis er eksperter inden for netop dit felt. Du bør derfor, når du planlægger din præsentation, sørge for, at den kan forstås af ikke-specialister. Dit projekt bliver bedømt af tre dommerpaneler på konferencedagen.

 

Præsentationen

Du har 120 sekunder til at præsentere dit projekt samt en smule tid til korte spørgsmål. Vær opmærksom på, at det er yderst vigtigt at overholde tiden. Sørg derfor for at være fokuseret og at have øvet præsentationen på forhånd. Deltag f.eks. i vores pitch-workshopsog lær mere om præsentationsteknik.

 

Alle pitch vil foregå på en scene i Skylab med dommerpanellerne som tilskuere og bedømmere. Under dit pitch vil du have mulighed for at benytte slides. Sendes til groendyst@adm.dtu.dk senest den 23. juni. Vi modtager pdf eller PowerPoint-slides.

 

Sprog

Bachelorstuderende kan vælge at præsentere på dansk eller engelsk. Det skal ikke meddeles på forhånd. Abstract skal dog skrives på engelsk.

Kandidatstuderende skal præsentere projektet på engelsk. Der kan være medlemmer af dommerpanelet, der ikke forstår dansk.

 

Optimér din præsentation

Inden GRØN DYST bliver der afholdt to online pitch-workshops af Mathias Bruhn. Mathias har siden 2011 hjulpet flere tusind ingeniører og specialister med at omsætte deres komplekse viden til inspirerende oplæg, der får andre til at lytte og tage handling. Workshoppen vil give dig værktøjer, der vil forøge dine chancer for en af GRØN DYST præmierne.

 

En stor del af bedømmelsen er baseret på præsentationen. Det er derfor vigtigt, at du er godt forberedt og yder dit bedste til præsentationen.

Præsentationsteknikker

Tjek slideshowet ud fra vores pitch workshop af Mathias Bruhn her, og øv dig på dine præsentationsteknikker inden Grøn Dyst. Eller se guiden til 120 sekunders pitch her.