Early Bird vinder deltager i Grøn Dyst for tredje gang

Andreas Bavngaard Aabo læser Produktion, Ledelse og Innovation på DTU Management og er nu den heldige ejer af Early Bird præmien fra GRØN UGE - en splinterny Ipad - fordi han tilmeldte sig til GRØN DYST i løbet af GRØN Uge. GRØN DYST er ikke fuldstændig nyt for Andreas. Sidste år deltog han som dommer, og han har tidligere deltaget med et projekt, hvor han vandt en tredjeplads.

I år har Andreas tilmeldt sig GRØN DYST med to forskellige projekter. ”Det ene projekt har en lidt længere historie bag sig. Det startede nemlig med, at jeg sidste sommer kom med på et program på KAIST i Sydkorea, som havde fokus på globalt entrepenørskab. Jeg kom med en ide, som jeg sammen med andre studerende arbejdede videre med, mens vi var i Sydkorea,” fortæller Andreas.

”Det var et super spændende ophold, som gav mig et boost til at arbejde videre med ideen, da jeg kom tilbage til DTU. Så Skylab gav mig et legat i januar, så jeg kunne arbejde videre med ideen, men her var det så, at jeg oplevede muren! For det var simpelthen for hårdt at køre 100% soloprojekt samtidig med, at jeg skulle fortsætte mit studie på DTU Management. Så jeg valgte at aflevere legatet tilbage til Skylab.”

Men nu vælger Andreas at få ny inspiration til projektet ved at få noget kvalificeret feedback fra dommerpanelet til GRØN DYST. ”Denne her type events giver mig mulighed for at tage et personligt ansvar for de projekter, jeg har lavet her på DTU. Jeg får jo et enormt indblik og praktisk erfaring i, hvad entrepenørskab er for en størrelse. Hvis jeg kun havde fulgt de til tider teoretiske og tørre forelæsninger, så ville mit eget drive for at prøve den side af i mine DTU projekter nok slet ikke være til stede. Sådan noget kommer ikke bare af sig selv,” forklarer en smilende Andreas.