Vær med til GRØN DYST 2021

GRØN DYST 2020 afholdes desværre ikke, næste GRØN DYST afholdes fredag d. 25. juni 2021.

Nedenstående er ikke opdateret, da GRØN DYST 2020 ikke afholdes. Tilmelding til GRØN DYST 2021 vil åbne til marts 2021.

Har du problemer med at tilmelde dig? Følg nedenstående guide.

1. Tilmeld dig som en enkelt person, eller som en gruppe, hvis du stiller op sammen med andre med samme projektet.

2. Tilføj en titel. Skriv en kort og inspirerende titel til dit projekt. Titlen bruges i konferencematerialet. Hvis du vil tilføje et gruppemedlem til et allerede eksisterende projekt, vælg "Choose existing team" og søg på projektets navn. 


3. Udfyld dine personlige informationer. Hvis du ikke er DTU studerende, skal du undlade at udfylde "DTU study number".
Tutorial3

4. Skriv i hvilket kursus, du har arbejdet på projektet. Det er også i orden, hvis du har arbejdet på projektet siden kursets afslutning. Skriv blot, hvor det startede og hvem der var din vejleder.
Tutorial5

5. Skriv på hvilket niveau, du arbejdede på dit projekt (bachelor kursus, etc.). Angiv hvilket tema, dit projekt dækker - de forskellige temaer er baseret på FN's bæredygtighedsmål. Har du brug for mere gulvplads, skal du huske at klikke boksen af. 

 

 

6. Skriv kort, hvorfor dit projekt er bæredygtigt. Copy/paste en kort beskrivelse af dit projekt ind i feltet "Summary". Upload et abstract. Det er i orden at uploade et udkast eller blot en blank side til at starte med. Bare husk at aflevere et endeligt abstract senest d. 22. maj 2019. Husk at følge abstract-skabelonen.

Hvis du har brug for at lave ændringer i dit abstract, efter du har uploaded det, skal du benytte dig af det link, der er blevet sendt til dig i din bekræftelsesmail, når du har fuldført tilmeldingen.

Ellers udfyld resten af boksene, som det står beskrevet. Hvis du har nogle spørgsmål, skriv ind til os på groendyst@adm.dtu.dk.

Kontakt GRØN DYST

Tlf.: 45251194
E-mail: groendyst@adm.dtu.dk
https://groendyst.dtu.dk/for-studerende/hvordan-tilmelder-jeg-mig/tilmeld-dig
14 AUGUST 2020