Forbered din præsentation

Her kan du læse om præsentationsformer og hvordan præsentation og bedømmelse foregår til konferencen.

Præsentation ved konferencen

I dommerpanelerne, der skal bedømme dit projekt indgår politikere, erhvervsfolk, studerende, institutdirektører, professorer og undervisere, der ikke nødvendigvis er eksperter inden for dit felt. Du bør derfor, når du planlægger din præsentation, sørge for, at den kan forstås af ikke-specialister.

Dit projekt bliver bedømt af tre dommerpaneler på konferencedagen. Du har 120 sekunder til at præsentere dit projekt samt en smule tid til korte spørgsmål. Vær opmærksom på, at det er yderst vigtigt at overholde tiden. Sørg derfor for at være fokuseret, og at have øvet præsentationen på forhånd. Deltag f.eks. i vores pitch workshop og lær mere om præsentationsteknik.

Præsentationsformer


Som standard får du en stand med et poster board, højt cafébord og strømudtag. Poster-boardet måler 120x160 cm (bredde x højde) og cafébordet har en diameter på 60 cm. Du kan frit sætte dit projektmateriale op på boardet ved hjælp af tape eller tegnestifter, som vi stiller til rådighed på opsætningsdagen. Du har ligeledes mulighed for at medbringe laptop til din præsentation. Standen inkluderer et A4 skilt med projekttitel, projektnummer mm. 

Konferencesprog
Bachelorstuderende kan vælge at præsentere på dansk eller engelsk. Skal ikke meddeles på forhånd.  
Kandidatstuderende skal præsentere projektet på engelsk. Der kan være medlemmer af dommerpanelet, der ikke forstår dansk. 

Optimér din Præsentation

To gange inden GRØN DYST bliver der afholdt Pitch-Workshops. Mathias og Mathias fra Tanken Bag Tale giver dig en masse værktøjer, der helt sikkert vil forøge dine chancer for en præmie.

Husk at en stor del af bedømmelsen er baseret på præsentationen.

 

Poster

Når du skal lave din poster, kan du ligeså godt gøre det nemt for dig selv - brug en af vores skabeloner!

DTU-Poster-A0-Bredformat

DTU-Poster-A0-Hoejformat

DTU-Poster-A1-Bredformat

DTU-Poster-A1-Hoejformat

Præsentationsteknikker

Tjek slideshowet ud fra vores pitch workshop af Mathias Bruhn her, og øv dig på dine præsentationsteknikker inden Grøn Dyst. Eller se guiden til 120 sekunders pitch her.
https://groendyst.dtu.dk/for-studerende/jeg-har-tilmeldt-mig-hvad-nu/forbered-din-praesentation
2 JUNI 2020