DTU Skylabs logo

DTU Skylab

Du finder DTU Skylab på Centrifugevej 374 på Lyngby Campus.

Hvad er DTU Skylab?
DTU Skylab er først og fremmest et hus, hvor der er plads til at få og afprøve nye ideer. DTU Skylab rummer alt fra auditorium, mødelokaler til en bred vifte af værksteder, hvor du som studerende på DTU kan booke plads og faciliteter, når du skal i gang med at udvikle en eller anden form for prototype i relation til et af dine studieprojekter.


DTU Skylab har 1500 m2, som du som studerende på DTU kan bruge helt gratis. Du har mulighed for at arbejde med metal, træ, svejsning, rapid prototyping (tre-d-print, laserskæring og tre-d-scanner), elektronik, design og det våde lab. Hvis du har behov for et sted at mødes med din projektgruppe, kan du også booke møderum.

Hovedfokus er på innovation og alle de forskellige aspekter, som innovation indebærer. Det betyder, at der er tænkt på, hvordan du kan få bedst mulig vejledning og støtte, når du går i gang med at tage dit projekt fra ide til prototype.

Hvordan kan jeg bruge DTU Skylab?
DTU Skylab giver dig værktøjerne til at gå skridtet videre, så du kan bygge en forretningsdel til din prototype, der kan ende i en opstart af en lille ny virksomhed. Det er entreprenørskab i praksis, som du her får muligheden for at teste af.

DTU Skylab har tilknyttet forskellige ressourcepersoner, som kan hjælpe dig ved at vejlede dig i forhold til, hvordan du kan bære dit DTU-projekt videre til at blive en startupvirksomhed.

Skal du i gang med at søge et patent, så er der mulighed for, at du kan få vejledning om den til tider komplicerede proces hos DTU Skylabs personale. Der er også gode chancer for at søge og få finansiel støtte til dit startup projekt via DTU Skylab funding.

DTU Skylab giver dig et rum, hvor du prøver at arbejde kreativt med dine ideer. Du tester dem og får praktisk erfaring med, hvad det vil sige at omsætte dine teorier til praktiske og konkrete løsninger. Du får desuden mulighed for at samarbejde med relevante virksomheder og andre eksterne samarbejdspartnere.

 

Kontakt

Mikkel Sørensen
Direktør, DTU Skylab
DTU Skylab
20 78 73 17