For Studerende

Kom med til en fantastisk dag!

DTU arrangerer GRØN DYST, fordi det bliver vigtigere og vigtigere for dig som kommende ingeniør, at integrere bæredygtighed og miljø på samme måde som f.eks. økonomi også bliver integreret i mange projekter på DTU. Se videoen her fra GRØN DYST 2017 og mærk den gode stemning.

Næste GRØN DYST konference er d. 25. juni 2021. Vi glæder os til at se dig!

Deltagere smiler ved forsøgsopstilling

Mindre end du tror. Det eneste, det kræver at deltage er, at du har et projekt med en bæredygtig vinkel, som du har lavet i forbindelse
med din uddannelse.

Glade vindere fra GRØN DYST med diplomer

Mere end du tror. Du får mulighed for at teste dine evner, formidle og få feedback fra et professionelt publikum, Hvert år udledes dertil 240.000 DKK i pengepræmier.

Tænk stort - Tænk nyt - Tænk grønt 

Hvert år kulminerer arbejdet med grønne og bæredygtige initiativer i undervisningen på DTU med en stor GRØN DYST studenter konference. Her har du som studerende mulighed for at præsentere dit grønne studieprojekt eller idé til et projekt inden for bæredygtighed, miljø og klimateknologi.

Bliv set og hørt
GRØN DYST er ikke kun en konkurrence, hvor du har mulighed for at vinde en pengepræmie, men i lige så høj grad en dag, hvor du som studerende kan eksponere dig selv og dine visioner til folk, der arbejder med samme problemstillinger som dig selv.

Du har her chancen for at stille skarpt på dine idéer og visioner. Det er ikke hver dag, at du har mulighed for at få branchens fulde opmærksomhed, så du kan få velkvalificeret sparring og et nyt netværk inden for dit kommende arbejdsfelt. Konferencen lukker og slukker med en barbecue i Grønnegården.

Vil du være med?
For at deltage skal du have udarbejdet et projekt, som en del af dine studier på DTU, hvor temaerne bæredygtighed, klimateknologi eller miljø indgår. Du har frie rammer i forhold til, hvordan du inddrager temaet, så længe du kan forsvare, at projektet løser, eller bidrager til at løse, en grøn problemstilling. Du kan deltage med konkrete produktidéer, såvel som miljøvenlig mobilopladning, optimeringsprocesser eller forskningsresultater.

Alle studerende på DTU opfordres til at deltage med grønne projekter, uanset retning og uddannelsesniveau. Konferencen er også åben for udenlandske gæstestuderende ved DTU. Hør mere om GRØN DYST til næste GRØN UGE der vil ligge i efteråret 2020.

Et springbræt til succes
Når du deltager i GRØN DYST får du en unik mulighed for at præsentere dit projekt for studieledere, politikere og erhverslivet, samt studerende fra hele landet. Læs om eksempler på at GRØN DYST kan føre til stor succes og utrolige muligheder her

Derfor bør du deltage!

To glade piger ved en tavle

Læs om, hvordan du finder dit projekt, vælger kategori, skriver abstract, søger patent og tilmelder dig GRØN DYST.

Dommere lytter interesseret til et oplæg

Læs om bedømmelseskriterierne, hvordan du forbereder din præsentation, gode tips og tricks, kom til pitch-workshop og deltag
i konferencedagen.

Smillende pige med en vaffel

Find eksempler på tidligere spænd-
ende projekter fra forrige år. Her kan du blive inspireret til, hvad dit projekt skal omhandle, samt hvilken
kategori projektet skal tilhøre.

Dommere snakker flittigt om et bord

Find svar på de mest almindelige spørgsmål angående Grøn Dyst, grupper og kategorier.

https://groendyst.dtu.dk/for-studerende
28 JANUAR 2021