FAQ for studerende
Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål vedrørende GRØN DYST. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du altid kan kontakte os.
Tilmeldingen åbner typisk i begyndelsen af januar og lukker i maj. De præcise datoer samt vejledning til tilmelding kan findes på siden 'Sådan tilmelder du dig'.
Du laver et projekt, som opfylder de nødvendige krav.
Derefter tilmelder du dig selv og dine eventuelle gruppemedlemmer online. Til sidst er der bare at møde op på dagen og fremlægge dit projekt
Derefter tilmelder du dig selv og dine eventuelle gruppemedlemmer online. Til sidst er der bare at møde op på dagen og fremlægge dit projekt
Det skal være et projekt som du har lavet i forbindelse med et pointgivende kursus under din uddannelse på DTU. Projektet må ikke tidligere have deltaget i studenterkonferencen GRØN DYST. Derudover skal projektet tage udgangspunkt i dit eget fagområde og skal have bæredygtighed som omdrejningspunkt.
Der er intet maksimum på, hvor mange studerende der sammen må stille op med et projekt.
Det er ikke nødvendigt for alle gruppemedlemmer at uploade jeres abstract i tilmeldingsmodulet.
Hvis du vil søge patent på din prototype, er der flere steder på DTU, hvor du kan henvende dig. Skylab afholder bl.a. løbende arrangementer om, hvordan processen foregår.
Det er som DTU-studerende muligt at lave et projektet i samarbejde med andre bachelor- eller kandidatstuderende fra andre universiteter i danmark og udlandet.
Der findes 4 kategorier, hvor hver kategori vil konkurrere indbyrdes:
- Bachelorkursus/Bachelor Course
- Bachelorprojekt/Bachelor Final Project
- Kandidatkursus/Master Course
- Kandidatspeciale/Master Thesis
Desuden skal du vælge det af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling (SDG), som dit projekt passer bedst ind i. Læs mere om de 17 verdensmål her.
Som en af dommernes bedømmelseskriterier, vil dit projekt blive bedømt ud fra, hvorvidt det er velstruktureret og klart formidlet. En visual præsentation af dit projekt er derfor et godt værktøj til at fremme strukturen. Vi anbefaler, at du medbringer en poster til konferencedagen. Bemærk, at man opnår det bedste resultat med en posterstørrelse på A0.
Din pitch skal vare omkring 120 sekunder. Du skal i løbet af dagen pitche dit projekt 3 gange til 3 forskellige dommerpaneler.
Hvert projekt vil blive tildelt et højbord og en væg, hvor du kan ophænge din poster. Hvis du har en prototype, er du også velkommen til at medbringe denne, så du kan fremvise den til dommerne.