Pitch ved GRØN DYST 2018.

Gode tips og tricks

Her kan du finde gode tips og tricks til, hvordan du f.eks. holder en 120 sekunders pitch, hvad der skal på dine slides, eller hvordan du kan bevise, at dit projekt er grønt.

Vi har samlet en masse ekstra materiale, som kan hjælpe dig med at forberede dig til GRØN DYST. Dette materiale er ment som inspiration og hjælp til en god præsentation, men det er ikke et krav, at du bruger det. Se bedømmelseskriterierne.

 

Bevis at dit projekt er grønt

Ved at bruge en eller flere metoder til at måle, i hvilken grad dit projekt er bæredygtigt, kan du vise, hvordan projektet gør en grøn forskel. Læs mere om metoder til bæredygtighedsvurdering.

 

120-sekunders pitch

Til GRØN DYST skal du give en 120 sekunders pitch. Det lyder ikke af særlig meget, men det kan sagtens lade sig gøre, hvis du er bevidst om, hvordan du bruger din tid rigtigt. Læs mere om 120 sekunders pitch.

 

Visuel præsentation

Som deltager ved GRØN DYST bliver du bedømt på, om dit projekt er velstruktureret og klart formidlet. Den visuelle præsentation underbygger din formidling. Læs mere om, hvordan du laver en god visuel præsentation.

Kontakt Grøn Dyst

Tlf.: 93 51 01 61

e-mail: groendyst@adm.dtu.dk